OCR Imagine sau PDF


Zonă Drag & Drop

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

1. Descrierea Serviciului: Serviciul nostru oferă procesarea gratuită a fișierelor în format .jpg, .jpeg, .png, și .pdf, transformându-le în fișiere *.pdf căutabile prin tehnologia OCR (Optical Character Recognition).
2. Confidențialitatea și Securitatea Datelor: Respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră. Toate fișierele încărcate sunt procesate efemer, fără stocarea documentului sau conținutul acestuia.
3. Utilizarea Serviciului: Serviciul este destinat exclusiv utilizării personale și ne-comerciale. Utilizatorii sunt responsabili pentru legalitatea și conformitatea documentelor procesate cu legea aplicabilă.
4. Limitări și Responsabilități: Deși ne străduim să oferim un serviciu de înaltă calitate, nu garantăm acuratețea sau completitudinea rezultatelor OCR. Nu suntem responsabili pentru eventualele erori sau omisiuni.
5. Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală: Utilizatorii trebuie să dețină drepturile de autor sau să aibă permisiunea de a folosi materialele încărcate. Nu revendicăm drepturi de autor asupra materialelor procesate.
6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții la orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a serviciului reprezintă acceptarea modificărilor.
7. Legislație Aplicabilă și Jurisdicție: Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația din Romaniei / Jurisdictiile aplicabile. Orice dispute vor fi soluționate în instanțele competente din Romania / Drept Civil.